ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Ταμείο Διευθυντή

Το Ταμείο ανατίθεται στο διευθυντή κάθε σχολείου, ο οποίος αναλαμβάνει την υποχρέωση να το διαχειρίζεται, με βάση τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας, και για κάλυψη των εξόδων που απαιτούνται για:

 

- μικρής έκτασης επιδιορθώσεις στα σχολικά κτίρια

- εξωραϊσμό των σχολικών χώρων

- αντικατάσταση ή επισκευή συσκευών που απαιτούνται για την εκπαίδευση των μαθητών ή για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων κ.α.

 

Οι διευθυντές των σχολείων έχουν κάθε διακριτική εξουσία να διαθέτουν από τα κεφάλαια του Ταμείου οποιαδήποτε ποσά απαιτούνται για τις ανάγκες του σχολείου τους, που αυτοί κρίνουν ότι εμπίπτουν μέσα στις γενικές κατευθύνσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω.

 

Η σύσταση και η διαχείριση του Ταμείου γίνεται με τον τρόπο που διαγράφεται στη σχετική εγκύκλιο του Τμήματος, στην οποία συστήνεται, περαιτέρω, όπως υπάρχει πάντοτε συνεργασία με τις σχολικές εφορείες για αξιοποίηση του εργατοϋπαλληλικού και τεχνικού προσωπικού.  Διευκρινίζουμε πως η σύσταση αυτή δεν μπορεί παρά να σημαίνει πως οι διευθυντές των σχολείων μπορούν να συνεχίσουν να αποτείνονται προς την οικεία σχολική εφορεία για όλες τις περιπτώσεις που, ως σήμερα, τα σχολεία τους τύγχαναν εξυπηρέτησης από το προσωπικό της εφορείας και μόνο σε περίπτωση αρνητικής απάντησης να προχωρούν με άλλες διευθετήσεις τις οποίες μπορούν να καλύψουν από το Ταμείο. 

 

Ωστόσο, τίποτε από τα πιο πάνω δε σημαίνει ότι οι διευθυντές των σχολείων έχουν την υποχρέωση να ακολουθούν οποιεσδήποτε άλλες οδηγίες της οικείας σχολικής εφορείας σ’ ότι αφορά τη διάθεση των κεφαλαίων του Ταμείου.  Σε περιπτώσεις δυσκολιών ή προβλημάτων καλό είναι να ενημερώνεται η Οργάνωση.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους