ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:Ωράριο - Αναπληρώσεις

Καλούνται οι συνάδελφοι να εφαρμόζουν τη ρύθμιση που συμφωνήθηκε με το Υπουργείο Παιδείας για τις αναπληρώσεις, μέχρι την εξάντληση των 10 περιόδων που οι εκπαιδευτικοί έχουν υποχρέωση να προσφέρουν και στη συνέχεια αυτοί να επανέρχονται στην προηγούμενη διευθέτηση για διαμοιρασμό των παιδιών, των οποίων απουσιάζει ο δάσκαλος, στα υπόλοιπα τμήματα. 

 

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΟΕΔ θεωρεί πως οι αναπληρώσεις που γίνονται μέχρι να οριστικοποιηθεί το διδακτικό προσωπικό του σχολείου θα πρέπει να υπολογίζονται έναντι των 10 περιόδων που οι δάσκαλοι είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν κάθε σχολική χρονιά, γι’ αυτό και οι διευθυντές καλούνται να εφαρμόζουν παλαιότερες οδηγίες, σύμφωνα με τις οποίες όπου υπάρχουν ελλείμματα προσωπικού στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, κατά την κρίση τους και ανάλογα της έντασης τους προβλήματος, είτε να παρατείνουν τα διαλείμματα για όσο χρόνο χρειάζεται (λαμβάνοντας πρόνοια για την ασφάλεια των παιδιών), είτε να δίνουν οδηγίες τα παιδιά να σχολάσουν όσο πιο νωρίς χρειάζεται αφού προηγουμένως ενημερωθούν οι γονείς. 

 

Μετά την οριστικοποίηση του διδακτικού προσωπικού του σχολείου, οι συνάδελφοι θα πρέπει να κάνουν αναπληρώσεις που θα καταχωρούνται σε ειδικό έντυπο, έναντι των 10 που έχουν υποχρέωση να διενεργούν.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους