ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:ΟΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ως αντικαταστάτες δικαιούνται να εργαστούν εκπαιδευτικοί που είναι εγγεγραμμένοι στον κατάλογο διοριστέων ή στους προσωρινούς καταλόγους διοριστέων κάθε έτους, αφού συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το έντυπο ενδιαφέροντος για πρόσληψη σε θέση αντικαταστάτη (έντυπο ΕΕΥ09, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο www.ekpedeftikos.com στην ενότητα «Χρήσιμα Έντυπα»).

Τα συμβόλαια των εκπαιδευτικών που εργάζονται ως αντικαταστάτες τερματίζονται την Παρασκευή που προηγείται των διακοπών των Χριστουγέννων ή του Πάσχα και επαναρχίζουν με το άνοιγμα των σχολείων μετά τις διακοπές.  Τερματίζονται επίσης την τελευταία μέρα λειτουργίας του σχολείου πριν τις θερινές διακοπές.  Ως εκπαιδευτική πείρα για τους αντικαταστάτες εκπαιδευτικούς αναγνωρίζονται μόνο οι ημέρες κατά τις οποίες εργάζονται.  Τα Σαββατοκύριακα και οι επίσημες αργίες θεωρούνται μέρος της υπηρεσίας του αντικαταστάτη, μόνο όταν εντάσσονται στα πλαίσια της ίδιας αντικατάστασης.  Δηλαδή σε περίπτωση που μια αντικατάσταση τελειώνει Παρασκευή και μια καινούρια ξεκινά τη Δευτέρα, το Σαββατοκύριακο δεν υπολογίζεται στην υπηρεσία του εν λόγω αντικαταστάτη εκπαιδευτικού. 

Όταν κάποιος αντικαταστάτης απουσιάσει, η μέρα απουσίας του δεν υπολογίζεται ως ημέρα υπηρεσίας.  Σε περιπτώσεις που η απουσία σημειώνεται Παρασκευή ή Δευτέρα, αφαιρείται από την αναγνωρισμένη υπηρεσία και το Σαββατοκύριακο.  Το ίδιο συμβαίνει όταν η απουσία σημειωθεί πριν ή μετά από αργία.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους