ΔΙΑΒΑΣΤΕ στην

ιστοσελίδα μας

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

Εκπαιδευτική Άνοιξη 

Η Εκπαιδευτική Άνοιξη, η μοναδική σε παγκύπριο επίπεδο εκπαιδευτική εφημερίδα. Εκδίδεται από ξεχωριστή συντακτική επιτροπή που αποτελείται από συναδέλφους της Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης ενώ συνεργασίες δίνονται και από φοιτητές Παιδαγωγικών Τμημάτων. Εκδίδεται σε περίπου 5500 αντίτυπα, τα οποία και αποστέλλονται / διανέμονται σε όλα τα σχολεία και νηπιαγωγεία της Κύπρου. Η Εκπαιδευτική Άνοιξη βρίσκεται και σε ηλεκτρονική μορφή στην ενότητα ΕΚΔΟΣΕΙΣ της ιστοσελίδας μας.

Ηλεκτρονική ενημέρωση...

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Διαδικτύου έχουμε ξεκινήσει την αποστολή σε ηλεκτρονική μορφή ενημερωτικού Δελτίου υπό την επωνυμία Ενημερωτικό Δελτίο. Η e-Έπαλξη, η οποία ξεπέρασε τα 110 ενηερωτικά δελτία έχει τεθεί σε νέα βάση, στα πλαίσια της ανανέωσης της ιστοσελίδας μας. Τώρα, εγγραφή για λήψη της e-Έπαλξης μπορεί να γίνει από την ιστοσελίδα μας, το www.ekpedeftikos.com.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ: ΑΠΟΨΗ

Η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ έχει προχωρήσει πολύ πρόσφατα στην έκδοση δισέλιδου ενημερωτικού δελτίου της ΑΠΟΨΗΣ, ενός εντύπου το οποίο δίνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Κύπρου. Η ΑΠΟΨΗ βρίσκεται και σε ηλεκτρονική μορφή στην ενότητα ΕΚΔΟΣΕΙΣ της ιστοσελίδας μας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ &

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 6 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2017 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑ από ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην Λάρνακα


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 30 Μαρτίου 2017, ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ 1ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955 στη Λεμεσό


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: 7 συνέδρια για το 10ημερο Εκπαιδευτικού 2016 της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στη ΛΕΜΕΣΟ.


♦ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ: Συνέδριο με θέμα "ΤΑΞΗ ή... ΕΚΤΙΝΑΞΗ;"στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 27 ΦεβρουαρίουΠνευματικά Δικαιώματα @ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 2003.

Όλα τα ενυπόγραφα κείμενα αποδίδουν τις απόψεις των συγγραφέων και δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις που απηχούν αναγκαστικά τις θέσεις της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

  • Όροι Χρήσης-Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους